مشاوره حقوقی رایگان - ناسازگاری شریک ملک

سلام خانواده 9نفره سهامدار هتل آپارتمان هستیم و از اسفند سال گذشته هتل در اختیار برادر کوچکمان که جزو شرکا است قرار گرفته و تا کنون کل درآمد در اختیار او بوده و مشابه همین ایام در سال گذشته حدود 800 میلیون تومان در آمد داشته ایم و این برادر از درآمد حدود 160میلیون به کل شرکا داده و از اعتماد ما سواستفاده کرده و کل در آمد را بنفع خود برداشت کرده. ایشان بعنوان امین و کارگزار در هتل بوده اما الان درب هتل را بدون توافق بسته و با گردن کلفتی و فحاشی هیچ کس را مالک نمیداند و ما هیچ نوشته و قرارداد ندادیم و قرار بوده کل درآمد به حساب شرکا واریز شود. لطفا جهت اقدام قانونی علیه برادرمان جهت وصول درآمد هتل ما را راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به عنوان وکیل پیشنهادمی شود حتما به وکیل مراجعه نمایید
ضمنن باید مدارک و مستندات موجود هرچند اندک مظالعه شود
شما می توانید برای مشاوره و یا اقدامات قانونی در این خصوص با بنده یا سایر همکاران محترم تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام دوست عزیز
مطالبی که فرمودید دارای دو جنبه حقوقی و کیفری است
فحاشی و جلوگیری از ورود جنبه کیفری
مطالبه طلب جنبه حقوقی
حال میبایست دید شما کدام را میخواهید
با توجه به توضیحات و جهت جلوگیری از اتفاقات اینده بنده پبشنهاد میدم هردو جنبه را در نظر بگیرین
د صورت تمایل به توضیحات کامل و مشاوره کامل با ایتجانب تماس بگیرین