مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام. همسر من در دادگاه متهم به ترک انفاق شدن اما من اصرار به برگشت او و ادامه زندگی کردم. و به قاضی گفتم من قصد زندگی دارم اما شوهرم میگه نمیخوام. قاضی حکم جلب او را داد و گفت باید همسر خود را راضی کنی. اما من به او 1هفته فرصت دادم تصمیم بگیره. حالا میخواهم بدونم اگر بازم نخواد برگرده قاضی چه حکمی به او میدهد؟ و اگر دیگر دادگاه نیاد چی؟ البته وکیل دارد.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سوال به درستی مطرح نشد،ترک انفاق یاترک منزل؟

پرسشگر :

دقیق نمیدونم دادیار به دلیل اینکه برنمیگرده خونه گفتند که حکم تشدیدت رو میدم ولی من باز بش وقت دادم.که تا امروز وقت داشت و هیچ کاری نکرد.فکرمیکنم ترک منزل میشه.سوالم اینه الان چه حکمی بش میدن؟و نیاز من به دادسرا برم و اعلام کنم نیامده

پرسشگر :

ببخشید حکم تا قبل از عید مشخص میشه یا دیگه میمونه واسه بعد از عید؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابابرگ جلب میتوانید ایشان راجلب کنید وبه زندان بیاندازید