مشاوره حقوقی رایگان - ساخت واحد جدید

با سلام. در زمانی که یک واحد ساختمانی را فروختم. از خریدار رضایت محضری گرفتم. نسبت به ساخت یکواحد دیگر در پشت بام. حالا میگوید. قبول ندارم. حال تکلیف چیست.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر منع مهندسی نداشته باشد می توانید اقدام به ساخت نمایید

یک وکیل

سلام
قراردادی که بینتان تنظیم شده را باید مشاهده کنم
میتوانید بابنده تماس بگیرین

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، برای ساخت یک طبقه مازاد در پشت بام که احتمالاً به نظر می رسد بطور غیر قانونی می خواهد احداث گردد علاوه بر نیاز به اخذ رضایت نامه محضری از تمامی شرکاء ساختمان ، اخذ جواز ساخت طبقه مازاد مذکور از شهرداری محل الزامیست وگرنه تخلف ساختمانی محسوب و مشمول ماده 100 قانون شهرداریها خواهد شد و امکان احداث قانونی یک طبقه مازاد حتی از طریق اقامه دعوی در مرجع صالح قضایی نیز امکان پذیر نمی باشد .

یک وکیل

با همکار محترم جناب آقای گنجی همنظر هستم