مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق خلع از طرف زوجه ناشزه

با سلام
همسرم در انتهای مراسم عروسی در تالار بر اثر درگیری لفظی بین دو خانواده به منزل پدرش رفت گواهی نشوز ایشان را به فاصله نه ماه از عقد دریافت کردم عروسی یکماه بعد از عقد بود دادخواست طلاق در دادگاه اول به خواسته عسر و حرج رد شد و خلع را نیز قبول نکردم ایشان در همان روز دادخواست اجرای حکم مهریه را درخواست کرده بودند البته مهریه عندالاستطاعه ثبت شده دوسال قبل از عقد محرم بودیم و روابط خاص هم داشتیم مهریه درحال پرداخت از فیش حقوقی است سه ماه بعد دوباره دادخواست طلاق خلع و همزمان اجرای نفقه کرد مجددا خلع را رد کردم و حدود 4میلیون تومان بابت نفقه به اجرای شورای حل اختلاف پرداختم و نفقه قطع شد ایشان هم هیچ اقدامی جهت بازگشت نکرد حال آیا چند سال بعد با استناد به اینکه از ابتدای عروسی جدا بوده ایم و بنده خلع را رد کرده ام امکان دارد دیوان یا دادگاه بنده را به پذیرش بذل مثلا سکه و طلاق خلع ایشان را مجبور کند یا مورد را از مصادیق عسر و حرج زوجه تشخیص دهد؟ ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

امکان اجبار شما به طلاق خلع در محکمه وجود ندارد و تشخیص عسر و حرج با توجه به محتویات پرونده و ادله ابرازی با تشخیص مقام قضایی میباشد

یک وکیل

تشخیص عسر و حرج با دادگاه می باشد و در صورتی که دادگاه این مورد را تشخیص دهد می تواند حکم طلاق صادر نماید. بهتر است در صورتی که همسرتان تمایلی به زندگی مشترک با شما ندارد بیش از این موجب آزار یکدیگر نشوید و بصورت توافقی متارکه نمایید