مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم خدمتون
خانوم دوستم با یک آقای مدتی دوست بودند که دوستم متوجه شده. ولی خطی که دست خانمش بوده به نام اون اقا بوده. حالا میشه پیرینت خط بگیره هیچ مدرک دیگری واسه که نداره فقط یه فیلم هم هستش که خانمش سوار یه ماشین شده که شک داره اون اقا باشه. بعدش هم پیام های که رد بدل شده هر دو خط به نام اون اقا بوده. اصلا میتونه شکایت بکنه بگه خانومم با این اقا در ارتباط بوده ممنون میشه پاسخ بدهید با تشکر

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام مدارک موجود بنظر برای طرح شکایت کامل نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

در این زمینه؛رویه دادگاه ها متفاوت است، اما، اکثر حقوق دان ها معتقدند:
رابطه نامشروع پیامکی جرم نیست.
زیرا :
ماده ٦٣٧ قانون تعزيرات مشتمل بر دو عنوان مجرمانه رابطه نامشروع و رابطه منافي عفت است. مثال هاي قانوني به عنوان رابطه منافي عفت مربوط مي شود و رابطه نامشروع أعم از رابطه منافي عفت بوده، هر نوع رابطه فيزيكي ميان دو نامحرم كه خلاف شئونات إسلامي است را شامل مي شود. اين تفسير غالب قضات است...