مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند آپارتمان

با سلام. آپارتمانی حدودا 10 سال پیش وکالتی از پسر صاحب سند که اون هم از باباش وکالت (بلاعزل) داشت خریدم آپارتمان در رهن بانک بود بعداز پایان اقساط با نامه بانک به دفتر خانه رفتم فک رهن انجام شد ولی سیستم اعلام فوت صاحب سند کرد حالا میگن وکالتم از بین رفته و باید دادخواست الزام به سند بدم. خوانده من الان همه وراث هستند یا فقط فروشنده؟ اگر همه وراث کپی حصر وراثت کافیه ؟ (مبایعه نامه دارم و از بعد 1 سال تا حالا در این آپارتمان ساکنم) مدارک لازم دادخواست چپه ؟

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام - خوانده شما وراث فروشنده هستنداگر بصورت مصالحه آمیز با شما همکاری نمی کنند بدواً گواهی حصر وراثت داشته باشید و متعاقباً طرح دادخواست الزام به سند انتقال آپارتمان را مطرح کنید -1- مبایعه نامه 2- حصروراثت