مشاوره حقوقی رایگان - درباره فک پلاک و عودت خودرو

با سلام بنده حدود 5 ماه پیش ماشین ساینا مو به دلال کنار خیابان عبدل آباد فروختم ضمنا نصف پول رو دادن ماشین رو بردن و همچنین در مبایعه نامه تاریخ محضر قید شد الان 3 ماه از تاریخ حضور فرد در محضر خانه گذشته بنده در تهران هستم خریدار زنجان هست ضمنا ادرس درست نداده لطفا راهنمایی فرمایید ایا میشود خودرو رو پس بیاورن ممنون میشم چه کار کنم

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

باسلام خدمت کاربر گرامی
باتوجه به اینکه سند برگ سبز خودرو (مالکیت)هنوز بنام شما می باشد لذا می‌توانید ضمن یک دادخواست با موضوع توقیف پلاک خودرو و بدوا دستور موقت جهت توقیف فیزیکی آن را تقاضا نمایید