مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر یه واحد داشتم که فروختم

سلام, من مسکن مهر یه واحد داشتم پنج سال پیش فروختم , اما خریدار نیومده انتقال بده و همون جور قولنامه ای مونده حالا سند اومده به نام من. میخواستم ببینم هزینه های عوارض و پسماند و دارایی بر عهده من هست یا خریدار که همون پنج سال پیش یعنی سال93 بهش فروختم, همین طور هزینه سند چون اگه وام رو میومد و انتقال میداد سند به اسم اون میومد و دیگه نیازی نبود یکبار سند به نام من بخوره و دوباره من به نام خریدار بزنم ؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

هزینه سند عهده شماست و عوارض و .. از تاریخ تحویل وحد به خریدار عهده وی میباشد