مشاوره حقوقی رایگان - جرم ورود به پاركينگ

باسلام، من وارد پاركينگ شهرداری كه محل كار همسرم هست شدم و از پلاك ماشين همسرم عكس انداختم، حراست شهرداری ادعا می كنه فيلم دوربين رو سی دی كرديم و شما جرم مرتكب شديد، میخوايم از شما شكايت كنيم ؟!

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، پارکینگ شهرداری از مناطق ممنوعه نیست که بصرف ورود کسی را بتوان او مجازات کرد. هرچند کار شما غیر اخلاقی است.

پرسشگر :

با سلام . ممنون از پاسخ شما ، اخه براي فرار از دين ماشين رو به نام كسي كرده ، تمام وسايل خونه رو هم كه خريده جمع كرده برده ، همه كار كرده كه من برم درخواست طلاق بدم !!! خودش هم ١٤ ماه سكوت محض كرده !!!

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

شما حق ورود به محل
اختصاصی دولتی بدون
اجازه نداشتید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ورودبه قهروغلبه ویاباتهدیدبه ملک دیگری شرایط دارد اگرورودشمابااذن بوده است مرتکب جرمی نشده ایدوالاشما بدون اذن نمی توانستید به ملک دیگری واردشوید