مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف با تهدید و زور

سلام. همسر بنده محکوم به پرداخت مهریه ی همسر سابقشان بود که این خانم به همراه خواهر و 4 مرد بدون مامور اجرا ابتدا به مشاعات ساختمان و سپس به منزل وارد شده و در این بین طلاهای من هم گم شدند. همسرم به 110 گزارش داد و بعد از حضور پلیس همسرم برای مهریه جلب شد. آیا امکان شکایت از این خانم و همراهانش به دلیل ورود به عنف هست؟ گزارش پلیس 110 هم داریم.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله اگر به زور وباقهروغلبه یاباتهدیدواردمنزل گردیدندمیتوانید بامعرفی شهود یادرخواست تحقیقات ازایشان شکایت کنید