مشاوره حقوقی رایگان - حذف اسم از شناسنامه بعد از طلاق

سلام
من و همسرم در دوره عقد هستیم ولی رابطه جنسی داشتیم من در دادگاه الزام به تمکین به این مورد اشاره کردم ولی همسرم با نامه پزشک قانونی که نشان میداد پردش ارتجاعی و دخول درش مشاهده نشده رای دادگاه بدوی را با اشاره به حق حبسش برد. اما در دادگاه تجدید نظر با توجه به اقرار خود همسرم در شورای حل اختلاف مبنی بر داشتن رابطه جنسی کامل و ارایه فایل صوتی و فیلم و متن پیام های شخصیمون تونستم رای دادگاه بدوی و نقض و رای الزام به تمکین و بگیرم سوالم اینجاست با توجه به نامه پزشک قانونی که میگه همسرم پرده بکارت ارتجاعی داره ایشون در صورت طلاق یک طرفه از ناحیه خودش (به هر دلیل) میتونه اسم منو از تو شناسنامش در بیاره با توجه به اقراری که کرده؟ آیا راهی هست من مانع این کار بشم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درطلاقنامه ثبت میشه که زن دوشیزه است یامدخوله است و برای حذف نام همسر اول اگر دوشیزه باشد بعدازطلاق حذف میکنند ولی اگر مدخوله باشد بعدازطلاق بشرط ازدواج بعدی اسم شوهراولی را حذف میکنند