مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق

باسلام خدمت شما. بنده زوجه هستم همسرم در دادسرا متهم شدن به ترک منزل ولی من به او دوهفته فرصت دادم که تصمیم بگیره برگرده سرزندگی وکیلشون به من زنگ زد وگفتن که همسرم میخواد برگرده سرزندگی قرار گذاشتیم بریم دادسرا که من رضایت بدم ولی نیومدن. بنده هم به وکیلش زنگ زدم ولی گفت نیازی نیست ما میومدیم شما باید پرونده رو مختومه میکردی. سوال من اینه واقعا برای جلب رضایت من حضور خودش لازم نیست؟

پاسخ ها :

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

سلام بله لازمه ایشون بیان دادسرا و متعهد بشوند که برگردند سر زندگی و مجددا این اقدام رو انجام ندهند تا ضمانت خوبی برای شما باشه در آینده.