مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

مادری هستم که حضانت دخترم با من است و از یک سالگی که طلاق گرفتم با من است و پدر و پدر بزرگش در این چند سال نه از او سراغی گرفته اند کمکی کرده اند حالا که دخترم 18 سالش شده و میخواد ازدواج کنه ادعای حق میکنند و دخترم میگه این 18 سال نبودن الان هم دوست ندارم ببینمشان حتی توی محضر و آنها قبول نمیکنند حتی 2ساعت زودتر بیان و اسناد عقد را امضاء کنند و بروند و میگویند میخواهیم تا آخر مجلس باشیم لطفا راهنمایی کنید راهی هست که قانونی زودتر جواب بدهد.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در هرصورت نیاز به امضای ولی هست وراهکار قانونی وجود ندارد

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام. اگر با ازدواج دختر شما با فرد مورد نظر مخالفتی ندارند، مانعی جهت حضور ایشان در محضر وجود ندارد. سعی کنید دخترتان را متقاعد کنید که مانع حضور ایشان نگردد. لیکن در صورت مخالفت پدربزرگ و عدم اعلام رضایت نسبت به این ازدواج دخترتان، می توانید جهت گرفتن حکم اجازه ازدواج با فرد مورد نظر به دادگاه دادخواست بدهید.