مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای

من در تاریخ 10 اسفند یک پژو 206 خریدم از نمایشگاه، تمام پول را دادم و خودرو را به همراه کارت ماشین و بیمه نامه تحویل گرفتم، یک برگ از قولنامه را نمایشگاه به من داد و بجای مالک خودرو خودش امضا کرده و مهر نمایشگاه را زده و به من گفت این پیشت باشه فردا سندو میاره الان ده روز گذشته هی امروز فردا میکنه میگه طرف هنوز وقت نکرده سند قطعی شو بگیره یا جوابای سربالا الکی میده، آیا اون قولنامه ای که به من داده اعتباری داره؟ آیا ایشون قصد کلاهبرداری داره؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

معامله اشتباهی انجام دادید. عقل سلیم اینه که جلوی خودتون امضا کنه و بدونید مالک نیست و بپذیرید؟!!! مگر این که وکالت داشته باشه از سوی مالک