مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر مطلقه درصورت زنده بودن پدر

پدرم هنوز زنده هست من میتوانم از حقوق پدرم استفاده کنم ممنون میشوم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر درصورتیکه ایشان زنده باشند حقوقشان راخودشان دریافت میکنند
ولی ازباب نفقه اقارب اگرکه شما شاغل نباشید وپدرتان وضع مالی خوبی داشته باشد باتوجه به اینکه نفقه اولاد هم باپدراست وسن خاصی هم درقانون مشخص نشده است واقارب درخط مستقیم اعم ازصعودی ویانزولی درصورت نیاز ملزم به انفاق هستند ازباب نفقه اقارب میتوانید ازایشان درخواست نفقه کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،خیر تازمان حیات پدر فقط تحت تکفل ان میتوانی باشید