مشاوره حقوقی رایگان - روند رسیدگی جلب برای ترک انفاق چگونه است

سلام وقت بخیر
جلب همسرم برای ترک انفاق رو گرفتم و با مامور کلانتری هماهنگ شده که پنج شنبه صبح بریم و ایشون رو جلب کنیم
با توجه به اینکه مرجع رسیدگی دادسرای کیفری هست و در روزهای 5شنبه و جمعه تعطیله
روند رسیدگی به چه صورتیه؟ ایا ازاد میشن یا با قرار وثیقه؟ ممکنه نگهشون دارن تا شنبه بریم دادسرا؟ امکان اینکه در کلانتری شکایت رو منتفی کنند هست؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
احضاروجلب متهم برای بازجویی وتحقیقات است چنانچه اتهام متوجه متهم باسدوایشان نتوانددفاع موثری کند دادسرا ددموردایشان یکی ازقرارهای تامین کیفری صادرمیکند کفالت یاوثیقه ازمتداولترین قرارهای تامین کیفری دردادسراها است اگرقرادکفالت صادرشود وایشان کفیل معرفی کندتازمان رسیدگی دادگاه ازادمیشودوالا بازداشت میشود قراروثیقه نیازبه کارشناسی دارد وتازمان کارشناسی بازداشت میشود