مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی فرزند

با سلام و احترام
زن من چند ماهه که خانه را ترک کرده و مسئولیت پسر چهار ساله‌مان به دوش من افتاده، بنده شاغلم و کسی رو برای نگداری از بچه‌م ندارم و خیلی تحت فشارم، آیا میتونم از زنم شکایت کنم که چرا بچه‌ش رو ول کرده؟ لطفاً این جواب رو ندید که "حضانت بچه تا هفت سال با مادره"
میخوام بدونم آیا میتونم از طریق دادگاه زنم رو مجبور کنم که بچه رو تا هفت سالگی پیش خودش نگه داره و هزینه‌هاش رو من بدم، ضمن اینکه ما هنوز از هم طلاق نگرفتیم، لطفا بگید آیا قبل و بعد از طلاق میتونم زنم رو مجبور به نگهداری از فرزندمون بکنم؟
مچکرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولاکه اگر همسرتان خانه شوهر رو بدون عذرموجه ترک کرده می توانید دعوای الزام به تمکین به طرفیت ایشان مطرح کنید درخصوص حضانت طفل حضانت به معنی مسیولیت مادر یاپدر درنگهداری ازطفل است وشمامی توانید ایشان را الزام به حضانت کنید