مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل و مطالبه وجه

سلام
من بابت طلب یه فقره چک از یه نفر گرفتم تو سال 93 به مبلغ 230 میلیون تومان که در سال 95 پس از دو سال متواری بودن خوانده موفق به جلبش شدم پس از دو سال در سال 97 رای نهایی دادگاه در تاریخ 97/08 پس از تجدید نظر و اعسار خوانده پرداخت 100 میلیون تومان نقدی و مابقی ماهانه 2میلیون تومان صادر شد. الان با دو تا ضامن کارمند که مادر و پدرش هستند مداوم مرخصی میگیره و آزاد میشه مثلا از 97/12/10 لغایت 97/12/25 مرخصی گرفته و هنوز تموم نشده باز هم تمدید کرده تا 97/01/05. الان من باید چیکار کنم نه پولم ارزش قبل رو داره نه تو زندان میمونه ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام دادن از اختیارات قاضی اجرای احکام است .شما میتوانید از قاضی طی درخواست کتبی بخواهید که از اعطای مرخصی مجدد خوداری نمایند تا شما به حقوق خود دست یابید .و ایشان را مجاب کنید در صورت عدم اعطای مرخصی زندانی حقوق ما را پرداخت میکند