مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی ملک

سلام. سه نفر هر کدام دو دانگ یک باب مغازه را شریک هستیم و یکی از شرکا بدون در نظر گرفتن قیمت روز قصد فروش ملک را دارد و ما دو شریک دیگر توان خرید سهم ایشان را نداریم و وی نیز اصرار و پا فشاری در فروش ان دارد و میگوید در صورت عدم فروش از طریق قانونی اقدام میکنم لطف فرموده در این مورد پاسخگو باشید ممنون و سپاسگذار میشوم.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در صورتیکه ملک غیر قابل افراز باشد میتوانند از دادگاه درخواست دستور فروش نمایند

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام شریک متقاضی فروش می تواند در قالب تقدیم داخواست درخواست فروش ملک را از طریق مزایده بنماید ودر صورت عدمتوان خرید سهم او توسط شرکا به بالاترین قیمت بعد از قیمت گذاری توسط کارشناس رسمی بفروش می رسد موفق باشید.