مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز. من سه سال پیش یک لندرور تصادفی از یه نفر خریدم و همه ی مبلغ رو همون روز با یه قولنامه دست نوشت خودمانی به طرف پرداخت کردم کل مدارک اعم از بیمه و سند و کارت ماشین برگ سبز همش سه ساله دست من هست بیمه ماشین هم سه ساله به اسم بنده بیمه میشود الان مین میخام ماشینو سند به نام کنم و ببرم شماره گزاری طرف نمیاد و میگه ماشین خودمو برگردون و بهانه های متعددی میاره و ماشین الان چن هفتس به خاطر مدارک توقیف شده الان من چیکار کنم میتونم شکایت کنم. ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دعوای الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.اگر سند رسمی به نام فروشنده باشه که هیچ ولی اگر به نام مالک قبل از فروشنده باشه باید هم مالک قبلی و هم فروشنده طرف دعوی واقع گردد.