مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو دولتی

با سلام. آیا راهنمایی و رانندگی مجاز به توقیف خودرو خدمت به دلیل همراه نداشتن کارت و بیمه نامه میباشد؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در هنگام توقیف خودرو بدلیل همراه نداشتن مدارک میتونید با تودیع یک کارت شناسایی یا مدرک مشابه ان از مامور بخواهید که فرصت مناسب جهت اوردن مدارک خودرو به شما بدهد که در اینصورت مامور مجاز به توقیف خودرو نیست.در غیر اینصورت خودرو توقیفدخواهد شد.ضمنا تا زمانی که راننده تخلفی انحام نداده مامور حق درخواست ارائه مدارک از راننده را ندارد.