مشاوره حقوقی رایگان - نفقه از پدر

با عرض سلام و تشکر از راهنمایی شما. من 41 ساله هستم و 9 سال پیش متارکه کردم. پدرم 15 سال پیش ازدواج مجدد کردند و مادرم هم جدا شدند و من اکنون با مادرم زندگی میکنم و رابطه ای با پدر ندارم الان‌ شنیدم میتونم نفقه از پدر بگیرم و همینطور نفقه 9 سال پیش تا بحال را آیا ممکن هست گرفتن نفقه؟ لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله درصورتی که مجرد باشید ولی اگر مطلقه خیر نمی توانید

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

نفقه گذشته شما قابل مطالبه نیست فقط برای اینده میتونید مطالبه کنید.