مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث همسرم برای مهریه ام

باسلام. بنده با داشتن دو فرزند سرپرستی این دوپسرم رو به عهده گرفتم پدرشون نفقه ای هم در قبال این بچه ها پرداخت نمیکنه فقط امیدم این هست که حق بچه هام رو از اون نا مسلمان ها بگیرم. دو ملک پدریشون که فوت شده رو از ثبت اسناد توقیف کردم و هر دو ملک جلوتر از من یکی بخاطر وام به بانک و یکی سندی که به زندان برای آزادی گذاشته بودن و هر دو آزاد شده ولی گویا نرفتن که از دفتر اسناد از توقیف درش بیارن الان تکلیف من چیه من کی میتونم برای اجراییه درخواستمو بدم و آیا من که به این مرحله رسیدم آیا نتیجه ای میگیرم لطفا منو راهنمایی کنید. ازتون ممنونم.

پاسخ ها :

یک وکیل

بله میتوانید ازاد کنین
با توجه به اینکه نیاز به توضیحات کاملی دارد پیشنهاد میشود به یکی از همکاران مراجعه یا با اینجانب تماس بگیرین

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما در مرحله اجرای حکم و در اجرای احکام مدنی درخواست توقیف سهم الارث رابدهید و با رعایت تشریفات قانونی به حق و حقوق خود خواهید رسید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم