مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

سلام
بنده 18 ساله هستم
و برادرم من را از بیرون رفتن تنهایی یا با دیگران(الا مادرم)، کار کردن(ایشون خرجی بهم نمیده) و تحصیلات دانشگاهی در شهر دیگه منع کرده
با توجه به اینکه بنده تا الان خطایی نکردم و برادرم به هروئین اعتیاد دارد و تنها دلیلش برای منع اینکارا ترس از حرف و حدیث مردم هستش و وقتی اعتراض کردم گفته اگر ازش شکایت کنم کتکم میزنه و جفت پاهام رو خورد میکنه (قبلا مورد ضرب و شتم قرارم داده و حتی دندونم رو شکونده)
آیا میتوان ازش شکایت کرد و به حقوق بالا برسم؟
پدرم 7سال پیش فوت شدن و پشتوانه ای ندارم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا پدرتان بیمه بوده آیا مشغول ادامه تحصیل هستید؟

پرسشگر :

بله پدرم از کار افتادگی میگیره و منم سال آخر دبیرستان هستم

پرسشگر :

ایشون میتواند از طریق قانون مانع بیرون رفتنم یا تحصیلات دانشگاهیم بشن؟

پرسشگر :

کسی نیس منو راهنمایی کنه؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ایشان قانونا نمیتوانند مانع کار شما شوند