مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام. من با یه شخص معامله کردم و یه چک به مبلغ 88 میلیون ریال بهش بدون تاریخ دادم و قرار شد پولشا بعد شش ماه بدم و چکما بگیرم بعد 6 ماه طی دو قسط 4 میلیونی و یه قسط 400 تومنی بهش دادم 400 دیگه بهش بدهکار شدم. ولی اون دوقسط 4 ملیونیا نقدی بهش دادم چون اشنا بود رسیدم نداد. فقط 400 تومنیا ریختم به حسابش بعد اومد گفت جنسایی که از من خریدی دو سه برابر شدن و بحثمون شد. اونم رفت و چکا تاریخ زد و بعد ده روز برگشت زد. و اجراش گذاشت. رفتیم دادگاه بعدش حکم اومد که من پرداخت کنم 20 روز مهلت داشتم که اعتراض بزنم و زدم یه ده روزی هست که اعتراض زدم. الان اومده در خونمون که اگه پولما ندی شب عید حکم جلبدا میگیرم میندازمد زندان. آیا میتونه حکم جلب بگیره؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

نمیتونه.باید حکم قطعی بشه و برگ اجرا بهتون ابلاغ بشه یکماه بعد از اون جلبتون صادر میشه.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید حکم قطعی شود و حدودا به قطعی شدن 40 روز طول میکشه تا برده اجرا و کارهای اجرا انجام بشه .اول میفرستن اموال شما رو توقیف کنن بعد از آن حکم جلب داده میشه