مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام
وقت بخیر
بنده در اذر 97 به دلیل مشکل مالی مجبور به اخذ وام با بهره 3.5 درصد شش ماهه شدم
و به دلیل اینکه سند در رهن وام دهنده رفته و من نتوانستم مبلغ رو برگردانم بعد از سه ماه خودرو را جهت پرداخت بدهی به وام دهنده جهت فروش ان به امانت گذاشتم حال بعد از گذشت یکماه از این موضوع متاسفانه جواب قانع کننده ای در مورد ان نمیدهد و از سرنوشت خودرو اطلاع ندارم
و وام دهنده مدعی است که تا زمانی که خودرو فروخته شود مبلغ بدهی اینجانب تسویه خواهد شد و ارزش خودرو 70م است و مبلغ بدهی بنده 22 میلیون حال سوال اینجانب که به چه صورتی میتونم طرح شکایت کنم تا بیشتر از این متضرر نشوم و تفاوت مبلغ خودرو و بدهی ام حدود 50 م است که حدود یکماه و نیم است که عملا پول بنده دست ایشان است و ایشان بدهكار هستند

ممنون از توجه شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،توافق کنید،درغیراینصورت دادخواست بدهید

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

اگرتوافق ممکن نیست برای جلوگیری ازضرراحتمالی سریعا دادخواست بدهید