مشاوره حقوقی رایگان - خرید مسکن از پدر با وام مسکن یکم

با سلام و احترام و تبریک پیشاپیش سال نو
نمیدونم این موضوعی که مطرح میکنم جز موضوع های شما باشه یا نه
من وام مسکن یکم ثبت نام کردم ولی با توجه به شرایط کنونی مسکن در شیراز توانایی خریدش رو ندارم و تصمیم گرفتم وام رو به شهرستان انتقال بدم و منزل پدریم رو بخرم. میخواستم بدونم امکان خرید مسکن پدری وجود داره پدرم خودش سازنده بوده پروانه و سند و پایان کارم به اسم خودش بوده
البته ده سال پیش پدرم در دوران اقای احمدی نژاد از وام مسکن برای ساخت همین خونه استفاده کردن
ممنون میشم راهنماییم کنید چون تو بعضی سایتا زده اگه سازنده مسکن خود پدر باشه میتونین منزل رو خریداری کنید با وام مسکن یکم

پاسخ ها :

مریم ساریخانی

سرکار خانم مریم ساریخانی :

سلام
وام مسکن که شما خریدار باشید و.پدر فروشنده منع قانونی ندارد اما بیشتر بستگی به نظر رییس شعبه دارد که اصل را بر صوری بودن نگذارد اما ابتدایا شما یه قرارداد در بنگاه تنظیم کنید و با کپی جواز و سند و... به بانک محل مراجعه کنید برای اخذ وام و یک نکته ان که پروانه ساختمان نباید بیش از 12 سال باشد وگرنه وام مسکن یکم شاملش نمیشود و اخد وام قبل ار مانع از وام مسکن یکم نیست ضمن انکه اگر رییس شعبه ایراد به شما گرفت که رابطه شما و فروشنده پدر و.پسری هست وام را یا مشترک به نام خود و همسرتان بگیرید،البته اگر ایراد گرفتند که انشالله این اتفاق نمیافته