مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام. من ملکی به ارزش 220 میلیون فروختم و در قولنامه ذکرشده 120 میلیون نقد و 80 میلیون برای سند و 20 میلیون جهت تخلیه چون ملک چهارماه در اجاره بود.
ملک مقداری رای تخریب داشت که با کسر بیست شش میلیون رضایت خریدار جلب شد یعنی مقدار 24 میلیون باید به ما بپردازند که گفتن تا دو ماه اینده که خانه هم تخلیه شد می پردازند و چون چک هم نداشتن ندادند هیچ مدرکی به ما.
دیروز رفتیم و سند زدیم الان با این شرایط طبق نوشته شده در قولنامه نمی توانند که از پرداخت پول یعنی همون بیست میلیون تخلیه سر باز بزنند و ما مدرکی داریم؟؟؟
چون دیروز هنگام سند هرچه گفتیم چک نداشتن و مدرکی ندادن چون استعلامات هم منقضی میشد و روز اخر سال هم بود سند را زدیم. ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سفته ازش میگرفتید یایک برگ رسید
وملک را دررهن توقیف میکردید