مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وقت بخیر
بنده 15سال از ازدواجم باهمسرم میگذرد
6سال پیش درتهران منطقه 17یک واحد اپارتمان 67متری به مبلغ تمام شده 105میلیون خریدم که 6دانگ بنام خودم بوده و حدود 60میلیون دادم و بهمراه رسید پولها و مبایعه نامه در دست خودم بود که مرحله اخر پرداختی که حدود 20میلیون باید میدادم و 2روز هم به موعدش مانده بود و همسرم هم قهر کرده و به منزل پدرش رفته بود که یک شب پدرش به خانه پدر من امد و پدرم منو صدا زد و گفت که پدر خانومم میگه الباقی مبلغ رو با فروش طلای مادرخانومم جور میکنن و 3دانگ هم بنام همسرم میزنن و من به اعتماد ایشان رسید پولها و مبایعه نامه خود را دادم برد که 2روز بعد فهمیدم با کلک و همکاری بنگاه و بدون اطلاع من مبایعه نامه من رو باطل و از نو نوشتن که 6دانگ را بنام دخترشان یعنی همسر بنده زدند حال که قسط وام بسیجیان هم که داشت تمام شده و فهمیدم که چندماه پیش بصورت قطعی سند زدند چون تا پایان اقساط وکالتی بود
بنا به دلایلی همسرم درخواست طلاق یکطرفه کرده است و الان یکسال است که مرا به ان خانه که با دخترم در ان میشینند راه نمیدند
ایا بعد از طلاق که دادگاهش 2ماه بعد است میتوانم علیه ان مبایعه نامه و خانه ام شکایت کنم
ایا نتیجه میگیرم به چه صورتی باید اقدام کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

ایا شما مبایعنامه اول را دارید ؟

پرسشگر :

سلام
خیرموباینامه راندارم چون همان موقع پدرخانمم باکلک ودروغ بهمراه رسیدپولها که بنام بنده بودراازم گرفت وبرد
کپی اش راداشتم که گمش کردم
ولی ته برگ وبرگ مربوط ب بنگاه رامیتوان ازبنگاهی مطالبه کرد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حتما به وکیل مراجعه کنید این مورد از موارد مشاوره ای نیست