مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

باسلام و عرض ادب
یکسال پیش از حساب من چهار میلیون کم شد رفتم بانک گفت اینترنتی خرید کردی اگه شکایت داری برو شکایت کن/رفتم دادسرا شکایت کردم نامه دادن به پلیس فتا که پلیس فتا در جوابشون گفت از درگاه یه آقایی تو بندرعباس خرید شده/پرونده رو فرستادن بندرعباس وقتی (از طریق سامانه ثنا) فهمیدم پرونده برگشته رفتم خوندم متهم گفته بود کسی دیگه از درگاه من خرید کرده رای دادسرای بندرعباسم نوشته بود
بزه انتسابی نامبرده محرز و مسلم میباشد و مستند به ماده 265 آیین دادرسی کیفری (قرار جلب به دادرسی) مشارالیه صادر و اعلام میگردد بعدش دادسرای شهرری (محل شکایت من) نوشته بود
دروقت فوق العاده جلسه شعبه هفتم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرری به تصدی امضاکنندگان ذیل تشکیل است. پرونده کلاسه پیوست تحت نظراست. با ملاحضه اوراق و محتویات پرونده کفایت و ختم تحقیقات اعلام و به شرح ذیل مبادرت به صدور قرار میگرد. (قرار جلب به دادرسی)
باتوجه به شکایت شاکی/گزارش مرجع انتظامی/پرینت بانکی ضمیمه پرونده/گزارش نهایی پلیس فتا و دفاعیات غیرموجه متهم، بزه محرز است (اینم بگم متهم تو دادسرای بندرعباس با فیش حقوقی آزاد شده) حالا من میخوام بدونم امکان داره متهم خودشو تبرئه کنه؟ من چکار کنم که یوقت دادگاه به نفع متهم رای نده؟///از راهنماییتون ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بستگی به روند رسیدگی داره.بدون اطلاعات کافی نمیشه از قبل پیش بینی کرد.

پرسشگر :

سلام/شما بفرماییددرمورد روندرسیدگی پرونده چه اطلاعاتی میخواید تامن خدمتتون عرض کنم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

وکیل بگیرید این موضوع تخصصی است