مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام.
من قصد دارم مهریه ام را اجرا بگذارم تا از این طریق همسرم مجبور به طلاقم شود.
1.ممکنه همسرم سرلجبازی بخواد مهریه مو بده ولی طلاقم نده سوالم اینه که باوجود عدم طلاق ،اگر من جدا از همسرم زندگی کنم و ایشان عدم تمکین برام بگیره مشکلی که برام پیش نمیاد؟ چون من مشکلی با عدم طلاق ندارم و نفقه هم نمیخوام فقط میخوام جدا زندگی کنم چون همسرم بشدت وحشی ست و کتکم میزند و من احساس امنیت نمیکنم.
2.شوهرم حکم حقوقیش 5 میلیون تومنه. و زمین و خونه و ماشین داره موقع اجرای مهریه چکار کنم که اموالش توقیف بشه و نتونه درخواست اعسار کنه یا اموال رو بنام کسی نتونه بزنه تا از گیر مهریه دربره؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن می تواند درصورت خوف ضررمالی یامالی یاشرافتی ازدادگاه درخواست مسکن علیحده کند وجدازندگی کند
ولی چنانچه بدون عذرموجه منزل شوهرراترک کند ازنفقه محروم میشود ودرمرحله بعد مرد میتواند باحکم عدم تمکین درخواست ازدواج بازن دیگری راکند درصورت طرح دعوای مطالبه مهریه ازطریق دادگاه شمامیتوانید باصدورقرارتامین خواسته فورااموال شوهرتان را باستثنای اموالی که مستثنیات دین است مثل خانه را توقیف کنید معسرنیز کسی است که اموالی جز مستثنیات دین ندارد باتوجه به توضیحاتتون شوهرشما معسر محسوب نمیشود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تا قبل از صدور اجراییه همسر شما می تواند اموال خود را به غیر منتقل کند
عدم تمکین زن جواز ازدواج مجدد مرد را به همراه دارد اگر با این موضوع مشکلی ندارید می توانید تمکین نکنید ضمنن شرط تنصیف اموال هم در صورت طلاق زن در شرایط نشوز کان لم یکن می شود