مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خرید سهم ساختمان

در یک صورت جلسه ای با فرم قرارداد شرکت ثبتی به استعلام و شماره درج شده در یک قرارداد 3سهم از 15 سهم یک ساختمان در مرحله اخذ پروانه با مدیر عامل شرکت انعقاد گردیده و در بندهای قرارداد ضمن قبول 3سهم در تاریخ امضا قرارداد و درج مشخص سود پروژه وزمان فروش واحدهای تجاری و مسکونی با قیمت حداقل و حداکثر و همچنین مدت ساخت و دیرکرد و درج قبول اصل و سود پروژه مبلغ بدست امده. و مورد اختلاف ما سود پروژه است که میگوید به جای 530 میلیون 170 میلیون سود کرده است که طبق نظر کارشناس از سود بانکی کمتر است و او میگوید هزینه کرد ساخت ساختمان زیاد بوده که مورد قبول کارشناس نیست به نظر شما می توان از چه طریق زودتر به سهم و سود خود رسید ممنون و تشکر برای پاسخگویی در ضمن سال نو مبارک

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مساله از طریق محاکم حقوقی و اخذ نظریه کارشناسی و یا هیات کارشناسی قابل پیگیری است به نظر بنده از خدمات وکلای محترم دادراه به صورت حضوری بهره ببرید