مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام و خسته و خسته نباشید
و با تشکر از سایت خوبتون که کل سوالات من را جواب دادین
من سال 97تصادف کردم که چند ماه بعد مبلغی الحساب گرفتم. و سال 98 تقریبا مبلغ کل دیه را گرفتم که حدود 10میلیون تومان به خاطر سهل انگاری بیمه فعلا بهم ندادن الان دیه امسال 270میلیون شد حالا سوال بنده اینجاست
طبق کدوم سال دیه من حساب میشه؟
اگه طبق امسال یا پارسال حساب میشه چطور از بیمه بگیرم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که دیه از حساب صندوق بیمه خارج وبه حساب اجرای احکام واریزشده باشد با نرخ سال 97 ودرصورتی که در سال 98 از سوی بیمه پرداخت گردد بایدبه نرخ سال 98 محاسبه گردد (( اصطلاحا دیه بانرخ یوم الادا محاسبه می گردد)) موفق باشید.

اشکان نجمایی

جناب آقای اشکان نجمایی :

به نرخ یوم الا دا پرداخت می گردد