مشاوره حقوقی رایگان - نحوه فسخ قرارداد فروش زمین کشاورزی

سلام پدر من یک قطعه زمین کشاورزی را در تاریخ 28.11.97 به تنظیم قولنامه دستی به یک نفر فروخته شرط بر این گذاشتند مبلغ ده میلیون ظرف 24 ساعت به کارت فروشنده واریز و ما بقی پول را ظرف یک ماه نقدا پرداخت بکند، با توجه به اظهار پشیمانی کمتر از 24 ساعت، که با تماس تلفنی و ارسال پیامک به خریدار فسخ معامله را اعلام کردیم، اینک طرف مقابل اعلام میکنه من فسخ نمیکنیم، و بعد از سه روز ده ميلیون را به کارت پسر فروشنده واریز کرده است، آیا خریدار میتواند ادعا کند که فسخ معامله را قبول ندارد، درحالی که به شرط واریز ده میلیون ظرف 24 ساعت به کارت فروشنده عمل نکرده است.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر در مبایعه نامه قید شده باشد که در صورت عدم ولریز مبلغ در مهلت معین فروشنده حق فسخ خواهد داشت پدر شما میتونه با اعلام فسخ و سپس طرح دعوی اقدام به فسخ کنه در غیر اینصورت خیر.

پرسشگر :

سلام در قرارداد تنظیمی نوشته شده ظرف بیست و چهار ساعت از تاریخ 28.11.97 مبلغ ده میلیون به کارت فروشنده، خریدار واریز کنه، ولی مبلغ ده ميلون در طول چهار روز متواری سه تا سه میلیون و یک ملیون هم آخرین واریز ی از کارت بانکی اشخاص دیگر به کارت بانکی پسر فروشنده واریز شده، آیا اینک با استرداد مبلغ ده میلیون به حساب اشخاصی که پول را واریز کردند، بعدا ادعای درخصوص ده میلیون می توانند بکنند، یا نه،
راه حل چيه،
با تشکر از راهنمایی شما

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمند موافقم