مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام و تبریک سال نو
بنده طی 10سال زندگی مشترک با زنم و بعد از اختلافات زیاد طی این مدت و ترک منزل توسط ایشان برای چندمین بار، تصمیم به جدایی گرفته ایم.
او که (زنم) بعد از ترک منزل مهریه اش را به اجرا گذاشته و تا به امروز مهریه اش را از حقوق بنده کسر مینماید یک سال پیش که با هم زندگی میکردیم به خاطر حرفهای یکی از همسایگان که به من گفته بود (درمورد زنم) بعد از شنیدن این حرفها اقدام به خودکشی کرد (وقتی بنده شرکت بودم داروخورده بود )خودم هم خیلی بهش مشکوک بودم چون گوشی همراهشه تو دستشویی و حمام با خودش میبرد. الان از این ماجرا یک سال و خورده ای میگذرد و کار ما در دادگاه خانواده میباشد. بنده یک دختر دارم که 9 سال دارد و با من زندگی میکند.
دخترم که چندماهه تو خواب میترسید و همیشه حس میکردم میخواد چیزی به من بگه یعنی به مادرم گفته بود الان به من میگه که بابا وقتی شیفت شب بودی یه پسری میومد خونه ما و مامان میگفت دوسته باباته میاد پیش ما که نترسیم، حتی بعد از مدتها من تونستم پسر رو پیدا کنم یعنی دخترم عکساشو تو اینستاگرام شناسایی کرد. الان میخام منو راهنمایی کنید که چطور میتونم اینارو و تو دادگاه خانواده ثابت کنم. با پسره تماس گرفتم میگه برو هرکاری میتونی بکن. ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما میتوانید درصورت داشتن ادله قوی مبنی برفیلم عکس اس ام اس
تماس از زنتان واون پسر شکایت روابط نامشروع مطرح کنید