مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام بنده ماشینی رو یه ماه پیش به صورت مبایعه نامه فروختم و کل مبلغ رو گرفته ام فقط یه مبلغ جزیی واسه تنظیم سند و تعویض پلاک مونده که قرار شد بعد ده رو خریدار بیاد بقیه کارها رو انجام بدیم اما خریدار بعد گذشت یه ماه هنوز چندین بار تماس گرفتم نمیاد بریم تعویض پلاک و دفتر خانه برای ثبت ، و همچنان پلاک و سند بنام بنده هستش ، لطفا راهنمایی ام کنین.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ابتدا موضوع فروش ماشین را به پلیس 10 کتبا اعلام ،سپس درخواست توقیف پلاک بدهید خریدار به شما مراجعه مینماید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

الزام به تنظیم سند در محکمه راهکار است