مشاوره حقوقی رایگان - طلاق نامه

سلام من بایک خانمی که قبلاً متاهل بوده و عنوان می‌کنه که الان متارکه کرده میخوام ازدواج موقت کنم ایشون میگن چون عقد نامه قبلیش گم شده بود که طلاق در اون ثبت بشه یک رونوشت از طلاق نامه دارند مثل یک کاغذ a4سوال من اینه طلاق نامه مگه یک دفتر چه جداگانه مانند عقد نامه مگر نیست ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بهش بگید برود ازدفترطلاقی که طلاقش راثبت کرده درخواست رونوشت کند

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

رونوشت سند ازدواج به همان شکل هست