مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب و شهادت شهود ذینفع

با سلام... مادرم و خاله و داییم در سال1352یک قطعه زمین مسکونی میخرند هر سهم دو دانگ. بعد از چند سال دایی بنده زمین ساخته و در آن ساکن میشود و سند شش دانگ به نام خودش میزند.چون خواهر و برادر بودن به همدیگر اطمینان داشتند. بعد از مدتی سهم خاله ام را قطعه زمینی به ارزش سهمش میدهد و برای او ساختمانی میسازد.چون منزلی از خودش نداشته. بقیه خواهر برادرها که یک برادر و دو خواهر بودند و مادرشان که همه از آن قضیه خبر داشتند. تا 37سال بعد یعنی سال1394که دایی بنده فوت میکنند. در این مدت 37سال چندین بار مادرم تقاضای سهم خود را کرده بود در جواب مادرم میگفت سهم تو را هم میدهم این را همه میدانستند حتی همسر داییم. اما بعد از فوتش چون فرزندی نداشت. به جز یک چهارم
اموالش که به همسرش به ارث میرسد بقیه به مادربزرگم میرسد که حدود 110سال سن دارد و حافظه درستی ندارد. و طلبکاری دو دانگ مادرم از منزل داییم را بقیه انکار میکنند.
چون مادرم مدرکی نداشته فقط خاله ام و همسر داییم به طلبکار بودن مادر شهادت
میدهند. ولی بقیه قبول نمیکنند چون بعداز فوت مادربزرگم به ارث آنها اضافه میشه.
لطفان راهنمایی کنید. چیکار کنیم که به طلبمان برسیم باتشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اید دید که آن فروشنامه اولیه ( 1352) موجود است یا خیر واگر هست در آنجا نامی از مادر شما به عنوان احدی از خریداران ذکر شده است یا خیر اگر بلی که الحمدلله واگر نه با ید طرح دعوا بر علیه وراث دایی مرحومتان با دلیل شهادت شهود کرد. ضمن اینکه با توجه به اینکه دلایل ضعیفی دارید چندان نتیجه امید وار کننده ای پیش بینی نمی شود .ضمن اینکه جای سوال است که چگونه مادر شما در طول این 37 سال هیچ اقدامی ننموده است وبنا را بر ادامه طول عمر گذاشته است.یاالله

یک وکیل

سلام. بهتر است تا مادر بزرگ شما در قید حیات هستند دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت همسر دایی و مادربزرگتون با استناد به شهادت شهود و قرارداد اولیه که حاکی از سهم دو دانگ مادرتونه ( در صورت وجود) تقدیم دادگاه نمایید. توصیه میشود این پرونده را به یک وکیل بسپارید

پرسشگر :

با تشکر از این که پاسخ دادید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر استاد غفاری موافق هستم