مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله بعد از گرانی زمین

سلام در مرداد ماه زمینی را در روستای سیاهکل خریدم که با پرچین محصور است و سندشش دانگ دفترچه ای داشت به متراژ 1967 متر که در مبایعه نامه قید شده به قیمت 197 ملیون ولی در مبایعه نامه نیامده که متری صد هزار تومان به صورت کلی نوشته شده. تمام پول در محضر به فروشنده داده شده وقتی برای گرفتن سند تک برگ به ثبت رفتم متوجه شدم 766 متر زمین در ملک همسایه است یعنی زمین در تصرف من 1200 متر است که سند داره.از فروشنده با دادخواست تحویل مبیع شکایت کردم جلسه اول قاضی گفت شما زمین را همان طور که بوذه خریدی و نهایتا میتونی معامله رو بعد از مراحل قانونی فسخ کنی که با توجه به گرانی همه چیز از جمله زمین خیلی ضرر میکنم والان تا 5 فروردین باید 450 هزار تومن هزینه کارشناسی بریزم که دادگاه کارشناس بفرسته از طرفی پرونده از طرف اداره ثبت به تازگی فرستاده شده هییت نظارت. به تازگی متوجه شدم همسایه سند تک برگ دارد و این 766متر در سند او هم هست یعنی سند زمین معارض دارد. سوال من اینه ایا اگر دادگاه بگه میتونی فسخ کنی یا توجه به گرانی زمین ضرر من رو فروشنده باید جبراان کنه یا فقط اصل پول با خسارت اندک به من برمیگرده؟ و دوم بهتر نیست فعلا تا اعلام وضعیت هییت نظارت ادامه دادگاه رو منصرف شوم و مبلغ 450 هزار تومان هزینه کارشناسی رو نریزم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با فسخ فقط قیمتی که پرداخت کردید به شما برگردونده میشه.
اگر هزینه روپرداخت نکنید پروندتون رد میشه و درصورت تمایل به ادامه باید مجدد تشکیل پرونده بدید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

همان که همکار محترم فرمود