مشاوره حقوقی رایگان - با سلام .....

حواله ملکی در مسکن مهر رشت توسط یک قولنامه دستی در سال 91 از شخصی خریداری نمودم و به علت اینکه رابطه نزدیک فامیلی داشتیم حواله را به نام خودم نکردم بعد از 4 سال ملک ساخته شده و تحویل داده شد و باز هم به علت رابطه فامیلی زمان تحویل ملک سند را انتقال ندادم ولی از همان زمان اول قولنامه ای دستی به همراه سه شاهد که هر سه با اون طرف نسبت فامیلی نزدیکی داشتن تنظیم کردیم و هر سه شاهد اثر انگشت و امضا را در قونامه دارند بعد از تحویل ملک یکسال هم مستاجر داخل ملک بود و بعد از یکسال فروشنده به خاطر اختلافات خانوادگی ملک را زیر قیمت به مستاجر بنده فروخته و به تعهدات خود طبق مفاد قولنامه عمل نکرده بنده در دادگاه کیفری به اتهام فروش مال غیر شکایت نموده و نتیجه ای حاصل نشد خواستم مشاوره و کمک بگیرم جسارتا چه راهی را شما پیشنهاد میفرمایید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هرچند قولنامه نوشتید اما قولنامه همانگونه که از نامش پیداست فقط یک قول است نه مبایعه فروش و تعهدی برای غیر ایجاد نمی کند شما بایستی در سال 91 اقدامات مربوطه را به انجام می رساندید.
در هر حال نظر بنده استخدام وکیل است