مشاوره حقوقی رایگان - بيمه طرح نيروی انسانی پيرا پزشكان

بين سال 75تا77 طرح گذرانده ام جهت سنوات خدمت به دانشگاه مراجعه كردم طبق راهنمايی آنها بايد فرم ادعای سابقه در شعبه تامين اجتماعی پر كنم و كل هزينه را بايد دانشگاه بپردازد
ولي طبق گفته شعبه تامين اجتماعی شعبه 17 تهران من بايد از طريق درخواست كسورات و سابقه بيمه از بيمارستان اقدام كنم كه در نهايت بايد 18%آخرين حقوق و مزايا طی دو سال كه حدودا 17 ميليون ميباشد بپردازم
طرح من قبل از 79 بوده در حاليكه طبق گفته شعبه تامين اجتماعی بندر انزلی لايحه ای كه رای ديوان عدالت اداری حدودا مهر 97 به دانشگاها اعلام شده بر آن است كه كل هزينه بايد توسط دانشگاه پرداخت شود و قبل و بعد سال 79 برداشته شده است
ممكنه خواهش كنم راهنماييم فرماييد.
با سپاس