مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خودرو

باسلام بنده سال2/96کامیونی به مبلغ 50 میلیون خریداری بصورت قولنامه دستی خریداری و تمام پول را پرداخته و قرار شد دوروز بعد برای سند بزنیم همزمان موتورولا شد و 21میلیون خرج موتور دم و وماه طول کشید ولی صاحب سند نیامد و سند نزد و مجهول المکان است بعد شخصی ادعا سه دانگ ماشین در رهن اوست و سه دانگ هم به نام او درحالی که پلاک و سند به نام فروشنده و سه دانگ فقط از طريق اداره ثبت اسناد در رهن او ضمنا 50میلیون هم پشت کامیون یخچال نصب نموده بودم حال طرف با نفوذی که داشته ماشین را از پارکینگ خارج وقتی یخچال را هم نميده ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

فروش مال غیر شکایت نمایید منتهی با استفاده از خدمات تخصصی وکلا