مشاوره حقوقی رایگان - اعسار برای نفقه

باسلام و تبریک سال نو
من حکم اجرای نفقه رو واسه همسرم از تاریخ96/4/1تا الان گرفتم، ایشون باید ماهانه مبلغ رو پرداخت کنن ولی فقط 6ماه اخیر رو پرداخت کردن تا حق طلاق ایجاد نشه و باقیشو اعسار دادن و دادگاه جلسه اعسار رو گذاشته سال جدید اواخر تیر ماه، من میتونم طبق رای که ماهیانه محکوم به پرداخت شدن نفقه جاریه امو بگیرم یا باید تا تیرماه منتظر نتیجه اعسار شوهرم باشم؟
اگه پرداخت نکنن نفقه جاری رو میتونم شکایت کنم؟شکایت حقوقی باید بکنم یا کیفری اگر پرداخت نکنن؟
راهنمایی میکنین من چه کاری انجام بدم بهتره برای گرفتن نفقه و یا طلاق؟ سپاسگزارم از شما وکیل عزیز

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید بگیرید چون اعسار از زمانی قابل تسری است که اثبات شود. حقوقی که قبلا اقدام کردید الان کیفری می تونید اقدام کنید

اشکان نجمایی

جناب آقای اشکان نجمایی :

اعسار از سوی زوج صرفا از اعمال ماده 3 قانون اجرای احکام مدنی (جلب)جلوگیری میکند لذا مانع دریافت نفقه از حساب های بانکی و سایر اموال وی وجود ندارد