مشاوره حقوقی رایگان - باسلام دختری هستم که تیرماه 18سال کامل میشود

باسلام دختری هستم تیرماه18سالم کامل میشود مادرم فوت کرده و از دست نامادری خسته شده ام میخواهم با خواهرم زندگی کنم ایا مشکلی ندارد؟ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

از نظر قانونی مشکلی ندارد.صرفا در امور مالی تا سن 18 سالگی تایید و امضاء پدرتون لازمه.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

می توانید و قبل از 18 سال هم می توانستید فقط برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارید