مشاوره حقوقی رایگان - چگونه در دادگاه تجدید نظر پیروز شوم.

شهریورماه 97 خانمی با آوردن قران به درب منزل پدرم و ابروریزی در کوچه بیان‌کردن که بنده سه میلیون تومان پولش را خوردم و پس نمیدهم. برای جلوگیری از ابروریزی اورا به منزل دعوت کردیم در پذیرایی نشستیم و اون خانم از تهدید و توهین و افترا شروع کرد روی قران میزد و نفرین میکرد و وقتی من صورت حسابها را به او نشان دادم و گفتم که پولت رو پس دادم و حتی 340 هزار تومان هم اضافه پرداخت کردم مرا و فرزندانم را تهدید به قتل کرد و گفت مگه من کمیته امدادم پولمو بدون سود به کسی بدم اون پولها سود پولم بوده و اصل پولم همچنان باقی است. ایشون هیچگونه چک و سفته ای از من ندارند و در شورا مبلع ده میلیون تومان درخواست کردن بدون مدرک. خاطرنشان کنم این خانم بهره خور هستند و من بخاطر اینکه ضمانتشون کنم و استعلام بانکی ام رو به روز کنم با اختیار و خواهش خودش سه میلیون رو بردم و بعدا ضمانتش را در بانک کشاورزی کردم و پول را هم پس دادم. استشهاد محل و تحقیقات انتظامی هم انجام شد شکایت کردم در مرحله اول تهدید به قتل ثابت و قرار جلب صادر شد ولی در دادگاه کیفری 20 اسفند با وجود اینکه در مقابل قاضی بارها منو تهدید و نفرین کردند و قران رو هتک حرمت کردند وحتی به من و قاضی گفت که به قران ده روز فرصت میدم با شماها حکم‌کنند قاضی هیچیک را صورت جلسه نکرد و متهم رو تبرئه کرد. اکنون با ارائه مدارک پرونده شاهدین قبلی و دو شاهد جدید پیامک ها (البته در پیام ها به قتل فقط اشاره کرده و مستقیم بیان نکرده ) و پرینت تلفنم مبنی بر تنلس های مکرر و تهدید به قتل از پشت تلفن درخواست تجدید نظر کردم. ایا ممکنه در تجدید نظر خواهی محکوم بشن؟ و اینکه بدون هیچ مدرکی و بر اساس ادعای دروغین در شورای حل اختلاف ده میلیون شکایت کردند در حالی که در کلانتری که به عنوان متهم از ایشون بازجویی شد اقرار کرده که فقط سه میلیون بوده و با اخاذی کردن و قران سر راه بردن تا الان چهارمیلیون و سیصد و چهل هزار پس گرفته امکان داره من محکوم بشم به پرداخت کردن پولی که نبردم و اضافه پس دادم ؟ چگونه رباخواری ایشون رو اثبات کنم؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام دادگاه تجدید نظر بستگی به لایحه شما و دفاعیاتتان دارد .در خصوص مطالبه وجه در شورا با توجه به اقرار خودشان در کلانتری ادعایشان قابل پذیرش نیست .درخصوص ربا اولا ربا جرمی است که هر دو طرف محکوم میشوند با لحاظ این موضوع میتوانید شکایت کنید