مشاوره حقوقی رایگان - تحویل خودرو با مدل سال قبل

با سلام.
تاریخ فاکتور 97/12/26 اس ام اس بارگیری 97/12/27 امروز 98/1/6 هنوز تحویل نگرفتم. سوال اول به دروغ در سایت ثبت گردیده که خودرو تحویل داده شده. من چیکار کنم
سوال دوم : من در سال 98 خودرویی با مدل 97 تحویل خواهم گرفت و این یعنی پنج درصد قیمت خودرو ضرر.
چگونه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نمایندگی مراجعه نمایید در صورت عدم پاسخ حسب مورد به مراجع قضایی (کلاهبرداری) کیفری مراجعه نمایید شما می توانید از خدمات وکیل بهره ببرید

اشکان نجمایی

جناب آقای اشکان نجمایی :

در صورتی بر اساس مفاد قرارداد جدای از تاریخ انعقاد قرارداد ، مدل ماشین سال 98 ذکر گردیده است شما می توانید الزام شرکت مذکور را به تحویل ماشین مدل 98 نمود و در صورتی که اوصاف تعهد(مدل98) ذکر نگردیده است تعهد شرکت بر مبنای زمان انعقاد قرارداد سال 97 بوده و به تبع ان تعهد مبنی بر تحویل مدل ماشین 97 خواهد بود و از بابت تاخیر در انجام تعهد صرفا می توان بر مبنای مسئولیت مدنی و قراردادی مطالبه خسارت کرد