مشاوره حقوقی رایگان - در مورد نفقه، تفاوت مبلغ توافقی در شورا و مبلغی که در ابلاغیه دادنامه آمده

با سلام
من در دوران عقد هستم. خانمم مهریه و نفقه ش رو اجرا گذاشته، به من گفته میندازمت زندان. واسه نفقه رفتیم شورای حل اختلاف، اونجا با مبلغ 300 تومان در ماه توافق کردیم و هر دو امضا کردیم.
ابلاغیه ای که یک ماه بعد اومده نوشته:
"خواسته: درخواست صدور گزارش اصلاحي(نفقه)
"در خصوص دادخواست خانم ... بطرفيت خوانده آقای ... بخواسته مطالبه نفقه معوقه و جاريه از قرار ماهانه 9000000 ریال و استمرار آن تا تعيين تکليف بعدی بانضمام خسارات دادرسی . شورا با توجه به اينکه خواهان در جلسه ای که به منظور حصول سازش در واحد مشاوره و مددکاری دادگستری برگزار شده از خواسته خود منصرف و رضايت خود از خوانده را اعلام و تقاضای مختومه شدن پرونده را نموده که اين امر بر اساس مقررات ايين دادرسی مدنی حمل بر استرداد دعوی ميشود به استناد بندالف از ماده 107 قانون آئين دادرسی مدنی قرار ابطال دادخواست خواهان صادر و اعلام ميشود. رای صادره حضوری بوده و ظرف مدت بيست روز پس از ابلاغ قابل تجديدنظر در دادگاه ... است"
این 900 تومن چیه؟ یعنی خواسته مبلغ نفقه رو اطلاح کنه (بیشتر کنه)؟ اگه اینجوریه؟ پس چرا نوشته ابطال؟
منظورش دقیقا چیه و من الآن باید چیکار کنم؟ تو این بیست روز چه اتفاقی قراره بیوفته؟ لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما نسبت به رای ظرف این 20روز اعتراض کنید.

پرسشگر :

سلام، چند روز پیش من رفتم شورای حل اختلاف، همین ابلاغیه رو نشون دادم، گفت مهم فقط همین قسمتش هست "خواهان در جلسه ای که به منظور حصول سازش در واحد مشاوره و مددکاری دادگستری برگزار شده از خواسته خود منصرف و رضايت خود از خوانده را اعلام و تقاضای مختومه شدن پرونده را نموده که اين امر بر اساس مقررات ايين دادرسی مدنی حمل بر استرداد دعوی ميشود به استناد بندالف از ماده 107 قانون آئين دادرسی مدنی قرار ابطال دادخواست خواهان صادر و اعلام ميشود."
گفت این به معنای این هست که ایشون از درخواستشون منصرف شدند. حتی پرسیدم نفقه ای که باید پرداخت کنم چقدره؟ گفت همون 300 تومن که توافق کردین. گفتم پس چرا اینجا نوشته 900 تومن؟ گفت اون هیچی مهم نیست.
اگه باید اعتراض کنم، لطفا مراحلش رو به من بگید دقیقا چیه.
ممنون

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بنفع شما رای صادرشده قرارابطال صادرشده باشرح شما لزومی به اعتراض نیست