مشاوره حقوقی رایگان - منظور از عبارت عدم وصول پاسخ استعلام

با سلام بنده در دی ماه سال 96 دادخواستی علیه سپاه که بنده را طبق مستندات رسمی به مدت حدود 5 سال با عضویت تمام وقت و بدون پرداخت حتی یک ریال حق و حقوق و بیمه بکارگیری و جذب کرده اند و بنده به وعده استخدام رسمی این 5 سال را با عضویت تمام وقت کار کرده ام و چون بلاتکلیف ماندم دادخواستی در سال 96 به دیوان با ارائه کپی برابر اصل مدارک در نمایندگی دیوان استان کپی برابر اصل کردم و فرستادم وقت نظارت اولیه به تاریخ 97.10.5 بود سپس در تاریخ فوق وقت نظارت به لحاظ ارائه اصل سند تجدید و به تاریخ 97.12.23 مقرر گردیده بود و در تاریخ فوق هم این عبارت هست که وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام ازسایر مراجع به تاریخ 98.2.9 مقرر گردیده است ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .احتمالا از ارگان متبوع شما همون سپاه استعلام شده هنوز پاسخ ندادن

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید منتظر بمانید برای پاسخ