مشاوره حقوقی رایگان - دیه چشم بعلت انحراف

باسلام
در سال 96 تصادف کردم آسیب زیادی دیدم و از طریق دادگاه حقوقی شکایت بیمه را کردم و حکم قطعی در خصوص راننده مقصر گرفتم و در اول اسفند 96 در بیمه ایران تشکیل پرونده دادم ولی به علتی که نمیدانم و مهم هم نیست پرداخت صورت نگرفت /حکم از طریق اجرای احکام به بیمه ابلاغ و مبلغ دیه توسط دادگاه و پزشکی قانونی مشخص شده / حال دو سوال دارم 1- با توجه به یو الادا بودن پرداخت دیه و پرداخت نشدن دیه در سال 96 ابتدا دیه مقرر را دریافت کنم و سپس درخواست دیه را از سال 97 بنمایم و این شکایت را میبایست از طریق اجرای احکام دنبال کنم یا بیمه؟؟
2- به خاطر ضربه به سرم چشم سمت راستم دچار انحراف 40 درجه به بیرون و 6 درجه به بالا شد که به همین خاطر دچار دو بینی شدید شدم. پزشکی قانونی به خاطر افتادگی پلی و انحراف 15 درصد دیه در نظر گرفته. قابل ذکر است این چشم را 15 روز قبل عمل کردم ولی هم انحراف و هم دو بینی بطور کامل رفع نشده البته پزشک معالج قبل از عمل هم گفت که بطور صد درصد بهبودی امکان ندارد. حال باتوجه به این موضوع میتوانم به نظریه پزشکی قانونی اعتراض بزارم و در خواست دیه نقص عضو چشم سمت راست را بنمایم.
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول از طریق اجرای احکام و سوال دوم شما می توانیددرخواست مجدد ارایه نمایید