مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

باسلام خوردو خریدم سمند مدل 89 که با فروشنده مبایعه ای تنظیم شد که ضمن درج مشخصات خودرو از سوی فروشنده قید شد که ماشین فوق سلامت کامل می باشد و طرفین امضا کردند لذا حالا بنده ضمن کارشناسی بر این باور شدند خودرو شما از نظر ایمنی و موتوری نقص فنی دارد و حالا قیمتی که فروشنده داده بود دو تومان آن را کسر کرد و حال خودرو ی این جانب بر اساس مبایعه نامه سالم نیست و شایستی های عقب و جلو و ستون ها رنگ شده آیا می توانم فسخ معامله کنم لطفا مراحل اداری می توانید راهنمایی کنید، ممنون

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام اگر مدت زمان زیادی نگذشته .ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و مراتب فسخ را اعلام وسپس دادخواست فسخ به لحاظ خیار تدلیس بدهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر درج شده باشد بله والا خیر